Внаслідок російського обстрілу, що стався вчора ввечері, поранені п’ять мешканців міста Селидове, серед яких двоє дітей. Про це повідомляють у відділі інформаційної політики Донецької обласної прокуратури.

«23 червня 2024 року о 17:05 окупаційні війська завдали удару по місту Селидове. На цивільне населення армія рф скинула 2 авіабомби, ймовірно, «УМПБ Д-30СН», – повідомляють у прокуратурі.

В епіцентрі ураження опинились жителі приватного сектору. Від ворожої атаки отримала поранення ціла родина: 53 та 54-річні батько і матір та їх син 10 років, який наразі перебуває у важкому стані. Крім того, дістали тілесних ушкоджень 31-річний чоловік та хлопчик 13 років. Потерпілих доставлено до лікарні.

Також пошкоджено щонайменше 30 житлових будинків та автомобілі.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що вчора росіяни двічі обстріляли Селидове. Спочатку було відомо про чотирьох поранених внаслідок вечірнього обстрілу.