Начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк провів черговий особистий прийом, під час якого відповів на запитання мешканців Покровська і старостинських округів. Про це повідомили у Покровській МВА.

Серед основних питань — підготовка до осінньо-зимового періоду, роботи з благоустрою, відновлення та скління вікон у пошкоджених унаслідок обстрілів будинках.

Щодо заміни вікон, Сергій Добряк нагадав, що між Покровською МВА та міжнародними партнерами "GEM" та "Аваліст" підписаний меморандум, за яким громаді допоможуть встановити близько 2700 вікон у пошкоджених будинках.

Також від мешканців приватного сектору надійшли звернення із проханням виділити дрова. Варто зазначити, що в рамках міською програми, особи, які входять до пільгових категорій, можуть отримати деревину безкоштовно.

Окрім цього були особисті питання від власників зруйнованого житла. Мешканка Покровська Ольга, яка є власницею квартири в постраждалому будинку, попросила надати їй доступ до свого зруйнованого житла для збору речей.

Пані Ользі відповіли, що будь-які роботи в її будівлі можуть бути розпочаті тільки після отримання висновків від технічного експерта.

«Будь-які роботи стосовно будинку почнуть виконувати після отримання рекомендацій технічного експерта щодо методики відновлення зазначеної будівлі. Це робиться згідно з технікою безпеки. Вже відомо, що будинок підлягає відновленню, тож очікуємо, що найближчими днями вже буде дозвіл, і працівникам ЖКВ вдасться приступити до роботи з розчищення завалів», — зазначив начальник Покровської МВА.

Під час прийому всім присутнім було надано роз’яснення щодо можливих шляхів розв'язання проблемних питань. Заявники будуть поінформовані про результати розгляду їхніх звернень у відповідності з діючим законодавством.

Детальніше про хід особистого прийому в Покровській МВА — в сюжеті ТК "Орбіта".

Раніше Pokrovsk.news розповідав, що Покровська МВА провела засідання з питань запобігання домашньому насильству.