У Покровській лікарні надають допомогу постраждалим від обстрілів Покровська та сусідніх міст. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

До медзакладу були доставлені 5 місцевих мешканців: двоє дорослих та троє дітей. Наймолодшому пацієнту всього шість місяців.

За словами генерального директора КНП «Покровська КЛІЛ» Юрія Бородіна, пацієнти переважно мали легкі поранення і вже отримали першу медичну допомогу. Один чоловік залишається в щелепно-лицьовому відділенні для подальшого хірургічного втручання. 

Окрім покровчан, до хірургічного відділення також поступили двоє поранених з сусідніх міст.

«Загалом лікарня прийняла 7 постраждалих, включаючи чотирьох дітей, з пораненнями різних ступенів тяжкості. Усім потерпілим надана допомога, зараз їх стан здоров'я стабільний», – зазначив Юрій Бородін.

Раніше повідомлялося, що 29 листопада близько 23:30 ворог обстріляв міста Покровськ, Мирноград та Новогродівку ракетами С-300. У Покровську постраждали 5 осіб, з них троє дітей. Пошкоджено житлові будинки, заклад дошкільної освіти, відділ поліції, гаражі.

У Новогродівці зруйнований під’їзд 3-поверхівки. З-під завалів будинку дістали тіло загиблого 62-річного чоловіка. Поранено 5 людей, серед яких – 13-річний хлопчик. Пошкоджень зазнали 2 багатоквартирних будинки, гаражі, будинок культури. На місці ракетного удару триває рятувальна операція. Під завалами, ймовірно, можуть знаходитися ще 4 людини, зокрема дитина.

У Мирнограді пошкоджено відділ поліції, суд, автомобілі. Інформації про постраждалих не надходило.