У Покровській громаді, аби мотивувати обдарованих дітей та підлітків на нові перемоги, щорічно визначають отримувачів персональної стипендії від Покровської МВА. Під час чергового засідання комісія затвердила кандидатів у сфері культури та спорту. Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

«Підтримка наших обдарованих дітей – дуже доречна. Обстановка в місті зараз складна, але стипендії залишаються незмінними з минулого року. Найнижча стипендія – це 1000 гривень, найвища – 1200», – зазначає заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.

Щомісячна стипендія призначається за вагомі досягнення. Її розмір залежить від віку та рівня досягнень. За рішенням комісії, такі заохочувальні виплати отримуватимуть 15 дітей, які мають значні здобутки у сфері культури. Серед них – шість учнів Покровської музичної школи імені Леонтовича, які неодноразово ставали лауреатами та призерами різних фестивалів та конкурсів.

Члени комісії також одноголосно підтримали пропозицію щодо призначення стипендії 28 юним спортсменам, які займаються регбі, волейболом, карате, мотокросом, бойовим самбо та іншими видами спорту.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що гирьовику з Покровської громади Леону Білицькому призначена обласна стипендія.