Покровська громада запасла більше 2 тисяч тонн шлаку для початку весняної відсипки доріг, аби зробити їх більш придатними для пересування. Про це повідомив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Компанії «Метінвест» регулярно на безоплатній основі надає Покровській громаді доменний шлак. За словами Олексія Стебеля, протягом зими було накопичено значну кількість цього матеріалу, який зараз, за сприятливих погодних умов, активно використовується для підсипки доріг.

«Завдяки співпраці з компанією «Метінвест» ми отримали можливість безоплатно накопичувати доменний шлак. Лише за останній місяць ми отримали майже тисячу тонн цього матеріалу. Всього в нас в резерві 2 тисячі тонн шлаку», – розповів Олексій Стебель.

Зараз у Контактному центрі зареєстровано понад 100 заявок від жителів Покровська та старостинських округів щодо відсипки доріг.

«Ми вже зібрали заявки з кожного старостату, з кожного населеного пункту. Складено графік виконання робіт. Це важлива робота з відновлення транспортної інфраструктури громади для покращення умов пересування», – додав Олексій Стебель.

Попередньо планується, що всі роботи з відсипки доріг будуть виконуватися силами КП «Багатогалузеве комунальне підприємство» без залучення сторонніх підрядних організацій.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що покровські дороги обстежить комісія, аби визначити причину їх поганого стану.