У Покровській громаді складатимуть списки сімей з неповнолітніми дітьми. Про це йшлося на робочій нараді керівників старостатів під головуванням начальниці Управління по роботі з територіями Олени Носач – повідомляють у Покровській МВА.

«Основну увагу присутні приділили безпековій ситуації, що склалась в регіоні. Зокрема обговорили необхідність складання списків родин, в яких виховуються неповнолітні діти віком до 18 років. Як пояснила Олена Носач, є необхідність оновити дані серед тих, хто залишається в старостинських округах Покровської ТГ, задля визначення кількості транспорту в разі евакуації», – йдеться в повідомленні.

Крім того, учасники наради обговорили механізм видачі гуманітарної допомоги від благодійників. Було визначено два старостинських округи, де жителі отримають гігієнічні набори для підлітків від 14 років та жінок до 60 років, – Лисівський та Гришинський.

Крім цього, для мешканців Покровської громади планується видача питної бутильованої води.

Під час наради також обговорили підготовку до зими. За словами Олени Носач, триває відпрацювання логістики для забезпечення паливними брикетами 100 домогосподарств села Новотроїцьке.

«На територіях старостинських округів чимало питань, які потребують вирішення та нашої уваги. Незважаючи на ситуацію, яка зараз склалася в регіоні, та попри наближення лінії фронту, всі керівники старостинських округів на місцях. Ми знаходимось в постійній комунікації, збираємось разом, щоб проговорити проблемні моменти, ті питання, що найбільш хвилюють мешканців», – зауважила Олена Носач.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що прийнято рішення про примусову евакуацію сімей з дітьми з  Мирнограда, Селидового, населених пунктів Новогродівської, Гродівської та Курахівської громад.