У Покровській громаді відучора стартував покіс трави. Комунальники приводять до ладу узбіччя доріг та місця загального користування. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Роботи виконують співробітники КП «Багатогалузеве комунальне підприємство». Сьогодні десять фахівців дільниці «Чисте місто» працювали в Покровську, чотири – в Родинському та три – у районі селища динасового заводу.

«Зараз комунальники визначають пріоритетні ділянки для прибирання та активно беруться за роботу. Сьогодні працюють у Покровську біля пам'ятника над братською могилою радянських воїнів часів Другої світової війни, більш відомому як «Дівчинка». Після цієї ділянки бригада продовжить працювати в інших місцях, зокрема в парках та скверах, закріплених за підприємством. Косарі починають роботу з 7 години ранку, тож просимо містян із розумінням поставитись до пов’язаних з цим тимчасових незручностей», – розповів керівник дільниці «Чисте місто» Роман Машир.

Найбільшою проблемою при покосі трави комунальники називають сміття, зокрема пляшки, на які натрапляють мотокоси. Це може призвести до пошкодження інструмента і травмування працівників і перехожих.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що покровські комунальники розпочали весняне прибирання кладовищ.