З настанням сприятливих погодних умов працівники комунальних підприємств Покровської громади приступили до прибирання кладовищ у місті та старостинських округах. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Над благоустроєм кладовищ працюють бригади з шести осіб. Вони збирають сміття та сухе листя, яке потім вивозять за допомогою трактора. На місці також працюють екскаватор і самоскиди, які надає КП «Багатогалузеве підприємство».

«За місяць активної роботи було вивезено понад 1000 кубічних метрів сміття», – зазначив начальник КП «Покровська ритуальна служба» Андрій Масинець.

Роботи з прибирання кладовищ тривають. Мешканців громади закликають підтримувати чистоту та порядок на цвинтарях, не створювати стихійних звалищ, відносити сміття до спеціально відведених місць.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель провів нараду з комунальними службами Покровська, на якій йшлося про ліквідацію наслідків обстрілів, водопостачання, прибирання кладовищ та інші комунальні питання.