Зима знову випробовує покровчан на міцність. З ночі йшов крижаний дощ, а вдосвіта почалась справжня завірюха. Як у Покровську долають наслідки погіршення погодних умов, дізнавалася знімальна група ТК «Орбіта».

Снігопад не втихав увесь день, тож комунальним службам міста додалося роботи. Двірники розчищають тротуари, на дорогах працює спецтехніка.

«Була ожеледь, зараз сніг. Але, попри труднощі, ми продовжуємо роботу з утримання громади в проїзному стані. Ще в минулому році в системі ProZorro був проведений конкурс на утримання доріг, і ми казали, що за необхідності, на випадок великих опадів, будемо залучати до роботи підрядні організації», – розповів заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Задіяні 17 одиниць техніки, з них 11 – комунальних підприємств і 6 – підрядних організацій.  Посипання доріг та тротуарів піщано-сольовою сумішшю розпочали ще з учорашнього вечора.

«За добу використали понад 150 тонн піщано-сольової суміші. Також виконуються роботи з очищення доріг. У нас є графік першочерговості робіт: перехрестя, мости, центральні дороги», – каже Олексій Стебель.

За попереднім прогнозом, найближчими днями триватиме морозна сніжна погода, тож водіїв просять бути особливо уважними. На час сніжних заметів краще утриматись від нетермінових поїздок, аби  уникнути аварійних ситуацій на дорозі.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news публікував прогноз погоди в Покровську на поточний тиждень.