В Україну завітала справжня зима. Протягом тижня на мешканців Покровська та громади чекають і сніг, і вітер, і морози, і прояснення. Детальніше про погоду на тиждень з 8 по 14 січня – у матеріалі, який ми зробили на основі даних сайту METEOPROG.com.

У понеділок, 8 січня, стовпчик термометра протягом дня знаходитиметься на позначках -6…-5°С. Весь день хмарно та сильний сніг. Східний вітер, 8 м/с.

У вівторок, 9 січня, сніжитиме вночі та вранці. Вдень крізь хмари проглядатиме сонце. Температура повітря прогнозується в межах -11…-9°С. Вітер змінних напрямків, 7-4 м/с.

У ніч середи, 10 січня, очікується -16°С. До вечора стовпчик термометра підніметься до -5°С. Доба буде хмарною, вранці – з проясненнями. Вітер західний, 3-6 м/с.

Четвер, 11 січня, прогнозується похмурим, сніг синоптики обіцяють у другій половині дня. Температура повітря з -4°С вночі до вечора підніметься до -0°С. Вітер змінних напрямків, 4-9 м/с.

П’ятниця, 12 січня, буде похмурою з проясненням до вечора. Прогнозується сніг протягом ночі та до потемніння. Стовпчики термометрів з 4 градусів морозу знизяться до -13°С. Вітер змінних напрямків, 9-5 м/с.

Ніч суботи, 13 січня, приморозить -17°С, вдень -12°С. До обіду прогнозується хмарна погода з проясненнями, у другій половині дня небо затягнуть хмари. Без опадів. Вітер змінних напрямків, 5-6 м/с.

У неділю, 14 січня, мороз з -15°С вночі до кінця дня послабшає до -2°С. Вранці та вдень прогнозується невеликий сніг. Протягом дня – похмуро. Південно-західний вітер матиме швидкість 7-11 м/с.

Це прогноз станом на ранок 8 січня. Згідно з ним, погоду на цьому тижні краще пересидіти вдома. За необхідності далекої поїздки майте з собою все необхідне на випадок непередбачуваної ситуації.

Але погода може змінитись. Триматимемо вас у курсі.

Якою синоптична ситуація буде цього тижня для регіонів України - читайте тут.