Сьогодні окупанти атакували Донеччину артилерією, авіацією і дроном. Розпочато розслідування за фактами загибелі одного та поранення 5 цивільних, серед яких двоє дітей – повідомляють у Донецькій обласній прокуратурі.

«Під приціл російських військ потрапила Новогродівська громада, де від влучання ворожого дрону отримав травми 61-річний тракторист. Він помер в кареті швидкої допомоги у ході транспортування до лікарні», – йдеться в повідомленні.

О 12:35 окупанти скинули авіабомбу на приватний сектор села Ганнівка Покровського району. Поранено двох неповнолітніх дівчат 3 та 15 років, також зазнав тілесних ушкоджень 38-річний громадянин. У потерпілих діагностовано відкриту черепно-мозкову травму, рани голови, грудної клітини та спини, їх ушпиталено. Наймолодша дитина – у важкому стані.

Крім цього, сьогодні зранку російські війська здійснили артилерійський обстріл селища Північне Бахмутського району. Внаслідок влучання на одній з вулиць дістали поранення ніг чоловік 58 років та 67-річна жінка. Їх доставлено до медичного закладу.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що сьогодні під ранок ворог обстріляв Новогродівку.