У Мирнограді відбулася інтелектуальна-розважальна гра «Квіз ФАКТОР», присвячена Дню молоді. Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

«Під час війни ми не можемо проводити масові заходи, і молодь вже дуже засумувала за ними. Тому ми між своїх запустили «сарафанне радіо». Воно швидко у нас спрацьовує – і всі вже хочуть брати участь у заходах», – повідомив начальник відділу сім'ї, молоді та спорту Мирноградської міської ради Сергій Міллєр.

У «Квіз ФАКТОРі» взяли участь чотири команди з організацій та установ Мирноградської громади: представники військової адміністрації, Мирноградського УСЗН, молодіжної ради та волонтери.

Першим завданням було придумати назву своїй команді, далі перейшли до шарад і ребусів. Гру було поділено на три блоки: розважальний, творчий та інтелектуальний. Було важливо відповідати правильно та швидко.

Хто переміг у «Квіз ФАКТОРі» – дивіться в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше повідомлялося, що представники Молодіжної ради Мирнограда обговорили з начальником міської військової адміністрації Юрієм Ключкою залучення молоді до формування та реалізації молодіжної політики на регіональному рівні.