Начальника Мирноградської МВА Юрія Ключку запросили на зустріч з членами та членкинями нового консультативно-дорадчого органу при міській військовій адміністрації – Молодіжної ради. Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

Мета зустрічі – поговорити про залучення молоді до формування та подальшої реалізації молодіжної політики на регіональному рівні.

«Ми хочемо розвивати патріотичний дух нашого міста – і, звісно, хочемо щось робити для цього. Молодь у нас активна, але деяка її частина боїться щось робити», – зазначила голова Молодіжної ради Мирнограду Анастасія.

У Молодіжної ради вже розписані дії на найближчі тижні. Її представники попросили керівництво громади допомогти в організації волейбольних турнірів, запевнили, що всі вони за здоровий спосіб життя, хочуть спілкуватись з керівниками підприємств про їхній досвід, не проти поволонтерити. Також пообіцяли подумати про допомогу двом мирноградським притулкам для тварин.

Юрій Ключка пообіцяв підтримувати всі проєкти, незалежно від того, масштабні вони чи маленькі.

«Коли я їхав на зустріч з представниками Молодіжної ради, для себе намітив патріотичне виховання молоді. Але так сталося, що я почув цю фразу від них. Це для мене було маркером, що все в нас вийде», – зазначив Юрій Ключка.

Докладніше про теми, які обговорили на зустрічі – в сюжеті ТК «Орбіта».