Волонтер Всеукраїнської співдружності «Пошук зниклих дітей» (Пошук-Донбас) Іван Суботін запросив у Мирноград відомого українського співака, поета і композитора Олександру Кварту. Виступ артиста присвятили Дню української державності. Користуючись нагодою, було проведено і благодійну акцію зі збору коштів на лікування родини покровчан, що постраждали у ДТП 19 липня.

Концерт відбувся в актовій залі опорного закладу загальної середньої освіти Мирноградської міської ради.

Присутніх привітала заступник керівника з питань діяльності виконавчих органів Тетяна Ситник, яка зазначила, що з початком російської агресії проти України ми усвідомили, наскільки цінною для нас є наша Держава, тому День Української Державності нероздільно пов’язаний із нашим військом і людьми, які працюють на нашу перемогу.

«Будьмо сильні, живімо майбутнім, бережімо дітей і рідних, шануймо традиції, допомагаймо нашим воїнам, цінуємо те, за що боролися наші предки, пам’ятаємо всіх, хто загинув у цій боротьбі, будуємо майбутнє, в якому нам самим хотілося б жити. Віримо, що зовсім скоро усі разом ми зберемося знову, щоб стати частиною концерту, присвяченому нашій перемозі», - зазначила Тетяна Ситник.

Під час концерту було зібрано майже чотири тисячі гривень на допомогу в лікуванні 6-річного Івана Савченко, який отримав важкі травми в ДТП в Покровську.

Докладніше – в сюжеті телекомпанії «Орбіта».