Учора, 6 березня, ДУ "Центр громадського здоров’я МОЗ України" у  м. Київ було проведено дослідження біоматеріалів мешканки Краматорська, яку було госпіталізовано 5 березня. Відповідно до результатів аналізу - коронавірусу у жінки не виявлено. Про це повдомляє прес-служба ДонОДА.

Станом на 6 березня 2020 року на території Донецької області не зафіксовано жодного підтвердженого випадку захворювання на Covid-19. Питання щодо заходів з протидії поширенню коронавірусу на території Донецької області знаходиться на особистому контролі голови ОДА Павла Кириленка.

Під час брифінгу у ДонОДА 28 лютого 2020 року йшлось про те, що область повністю готова до будь-якого розвитку ситуації: лікарні обладнані необхідним, підготовані до можливого прийому пацієнтів, лікарі навчені необхідному алгоритму дій. За словами в.о. директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Володимира Колесника, як карантинний заклад хворих буде приймати Мирноградська інфекційна лікарня, а людей, уражених коронавірусом на півночі області зможе прийняти Костянтинівська інфекційна лікарня, на півдні – Маріупольська міська лікарня №4 та лікарня швидкої допомоги.