Відділ найму «Метінвест Покровськвугілля» відновив свою роботу в місті Покровську за новою адресою. Про це повідомила начальниця відділу найму Юлія Цикладзе.

Приміщення, де раніше знаходився офіс, постраждало під час обстрілу Покровська 7 серпня.

«Наразі для зручності у нас поновлено роботу офісу, який знаходиться в центрі Покровська за адресою: вулиця Центральна, 138, 2-й поверх, кабінет 13. Відтепер для подачі первинного пакету документів не потрібно їхати за межі міста – достатньо звернутися до нашого офісу», – зазначає Юлія Цикладзе.

Відділ найму «Метінвест Покровськвугілля» працює за принципом єдиного вікна, яке надає інформацію щодо працевлаштування на усі підприємства Покровської вугільної групи.

«У нас дуже багато амбіцій, тому ми активно ведемо набір на усі підприємства холдингу. Це шахтоуправління «Покровське», Шахтобудівельна компанія, збагачувальна фабрика «Свято-Варваринська», «Вуглепромтранс», транспортна дирекція «Метінвест Покровськвугілля», – зазначає начальниця відділу найму. 

Дізнатися інформацію щодо актуальних вакансій, умов праці, структури заробітної плати, функціональних обов’язків можна також за номером телефону гарячої лінії: 0-800-606-000.

«Хочу наголосити, що кандидатів без досвіду роботи навчаємо за рахунок роботодавця. Більш того, з першого дня навчання ви вже штатний співробітник підприємства й отримуєте заробітну плату», – каже Юлія Цикладзе. 

За її словами, віднедавна в «Метінвесті» стартував проект «Перше робоче місце».

«Якщо ви починаєте свою діяльність на наших активах, підприємство гарантує підйомні у розмірі 10 тисяч гривень уже в перший робочий місяць. Надали це welcome-виплати у розмірі 10-15 тисяч гривень у третій, шостий та дванадцятий місяці роботи на нашому підприємстві», – зазначає Юлія Цикладзе. 

Своє перше робоче місце Анастасія Денисенко знайшла в компанії «Метінвест» завдяки допомозі відділу найму.

«Я звернулася сюди, коли шукала роботу. Мені запропонували посаду кур’єра. Дівчата дуже привітні, все гарно розповіли. Процес пройшов дуже швидко – мене прийняли на роботу, і я вже працюю п’ять місяців», – розповідає Анастасія.

А ось Максим і Зурабі тільки влаштовуються на підприємство, і також звернулися до відділу найму.

«Я сам із селища Желанне, і мені терміново була потрібна робота. Тому я звернувся до відділу найму. Він розташований у центрі міста, що дуже зручно. Спочатку я хотів влаштуватися слюсарем, але мені запропонували роботу гірником підземним. Мене це влаштовує, і я не жалкую про свій вибір. Надається гуртожиток – це просто чудово. Ніяких мінусів – лише суцільні плюси», – розповідає Зурабі Баіашвілі.

«Зручно, що знаходиться в центрі міста, легко добиратися. Якщо потрібна якась інформація, тут її нададуть і допоможуть. Влаштовуюся гірником підземним. Це моя перша робота, там гідна зарплата. Стараюсь навчитися», – розповідає Максим Зінченко.

Усіх бажаючих доєднатися до великої трудової родини компанії «Метінвест» запрошують за адресою: Покровськ, вул. Центральна, 138.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше повідомлялося, що співробітники Покровської вугільної групи отримали найвищі нагороди «Метінвесту» до Дня шахтаря.