Троє випускників з Покровська отримали максимальні 200 балів за результатами Національного мультипредметного тесту. Серед них одна учениця здобула найвищий бал з трьох предметів. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Випускниця покровської ЗОШ №9 Кіра Бойко – одна з двох учнів Донеччини, які досягли максимального результату з трьох дисциплін. Дівчина отримала по 200 балів з математики, історії України та англійської мови. Кіра каже, що має великий інтерес до гуманітарних наук, глибоко вивчає англійську мову і мріє стати викладачем.

Крім того, випускники Ліцею №1 Аліна Коврижко та Даниїл Криворучко склали на 200 балів тест з англійської мови.

«Аліна зробила значний крок до своєї мрії стати перекладачем, а Даніїл підтвердив свою готовність до навчання в галузі ІТ, де знання англійської мови є ключовими», – йдеться в повідомленні.

У Покровській МВА наголошують, що такого високого результату учні досягли своєю наполегливою працею та цілеспрямованістю, а також завдяки всебічній підтримці педагогів.

«Зокрема, велика вдячність за надані знання Валентині Василівні Рудик, учительці математики ЗОШ №9; Світлані Демидівні Островській, учительці історії ЗОШ №9; Наталії Олександрівні Анасенко, учительці англійської мови ЗОШ №9; Олені Миколаївні Бондаревій та Наталії Володимирівні Кацаненко, учителькам англійської мови Ліцею №1», – зазначають у міській адміністрації.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що цього року зі школою попрощалися 594 випускники Покровської громади, серед них 71 золотий та 9 срібних медалістів.