У Селидовому Покровського району майбутні чемпіонки готуються до міжнародних змагань зі спортивної аеробіки. Про це повідомили тренери секції. 

У спорткомплексі «ПеГАС» під заняття зі спортивної аеробіки надали дві зали. За словами тренерки Тетяни Кучерук, покриття не зовсім таке, як їм потрібно, але краще так: з постійним графіком та потрібним навантаженням.

«Ми обрали працю тут, в залі, а не дистанційно. Вважаємо, що спорт не може бути дистанційним, а особливо наш спорт, який потребує уваги, сконцентрованості. Дуже багато треба вкласти праці – і нашої, і дітей», – підкреслює пані Тетяна.

Тетяна Кучерук раніше працювала в Гірнику, тренерка Олена Куцева – в Кураховому Донецької області. Зараз вони тренують дітей у Селидовому і вже мають чемпіонів.

Анна Базунова – Чемпіонка України зі спортивної аеробіки. У цьому виді спорту дівчина вже шість років зі своїх одинадцяти. На міжнародних змаганнях в Чехії вона посіла 4 місце серед 140 спортсменів.

«Я хочу стати чемпіонкою світу», – зізнається Анна.

Нещодавно спортсмени секції аеробіки повернулись з Ворохти, попереду – чергові міжнародні змагання.

Детальніше про заняття спортивною аеробікою в Селидовому – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news розповідав, що титулований плавець-параолімпієць Ярослав Семененко тренується в басейні Селидового.