У Селидовому Покровського району продовжує роботу спортивний комплекс «Пегас». Деталі розповів власник закладу Сергій Макаров. 

У секції плавання для дітей від 5 до 12 років юні спортсмени відпрацьовують навички, необхідні кожному професійному плавцю. Тренерка селидівського центру «Спорт для всіх» Аліна Максимова каже, що в секції немає вільних місць. 

«Кожна людина може навчитись плавати. Для цього потрібно лише бажання», – вважає Аліна Максимова. 

Також в спортивному комплексі проходять тренування з кікбоксингу. Раніше ця секція працювала в місті Гірник, а тепер спортсмени зі своєю тренеркою їздять у Селидове. Окрім кікбоксингу та плавання, тут також є спортивна аеробіка, бокс, МММ та заняття фітнесом.

«Ми працюємо, зайнятість в нас десь 15-20%. Якщо в нас до війни було близько 6 тисяч відвідувань на місяць, то зараз, звісно, набагато менше», – розповідає Сергій Макаров.

Минулої зими влада Селидового забезпечувала заклад вугіллям, керівництво Донеччини допомогло з генератором. Спортивний заклад не зачинявся ні на день. Це дозволяє спортсменам захищати честь своєї області й навіть усієї країни.

Детальніше про роботу спортивного комплексу «Пегас» – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news розповідав про плавця-параолімпійця, який готується до міжнародних змагань у басейні Селидового.