Протягом тижня з 6 по 12 листопада в Покровську спостерігатиметься і дощова, і сонячна погода, у деякі дні можливий туман. Прогноз погоди для Покровська опублікований на сайті METEOPROG.com.

У понеділок, 6 листопада, денна температура складатиме +14°С, нічна +12°С. Вдень – дощ, вночі мінлива хмарність. Вітер переважно південний, 7 м/с, також прогнозують туман.

У вівторок, 7 листопада, у Покровську стоятиме ясна погода. Денна температура повітря +15°С, нічна +9°С. Опадів не передбачається, вітер західний 6 м/с.

У середу, 8 листопада, небо вкриється хмарами, але опадів не передбачається. Термометри покажуть +15°С вдень та +9°С вночі. Вітер переважно південний, 5 м/с.

У четвер, 9 листопада, синоптики прогнозують Покровську похмуру погоду, дощ і туман. Температура і вдень, і вночі +12°С. Вітер змінних напрямків 8 м/с.

У п’ятницю, 10 листопада, знов буде сонячно, без опадів. Денна температура повітря +10°С, нічна +5°С. Вітер переважно північно-західний 3 м/с.

У суботу, 11 листопада, весь день буде хмарно. Удень повітря прогріється лише до +9°С, уночі похолодає до +5°С. Вітер південно-східний 7 м/с.

У неділю, 12 листопада, протягом дня знову дощитиме, можливий туман. Денна температура повітря +9°С, нічна +7°С. Вітер південно-східний 5 м/с.

Раніше повідомлялося, що в Україні цього тижня прогнозується нестійка погода з великою кількістю опадів, подекуди можливі грози.