Підвищення температури повітря на Донеччині нарешті дозволило деревам та електромережам звільнитись від льоду. Тиждень 18-24 грудня синоптики METEOPROG.com прогнозують Покровську з плюсовими температурами.

У понеділок, 18 грудня, стовпчик термометра весь день триматиметься на позначках 0…+2°С. Хмарно, вдень та ввечері можливий дощ зі снігом. Вітер західний, 7-5 м/с.

У вівторок, 19 грудня, небо над Покровськом буде вкрите хмарами. Дощ можливий вночі. Температура повітря +2…+4°С. Західний вітер зміниться південно-західним, 3-5 м/с.

У середу, 20 грудня, крізь хмари можливо прогляне сонце. Температура +4…+8°С. Опадів не передбачається. Вітер південно-західний, 7 м/с.

Четвер, 21 грудня, буде похмурим, імовірність опадів складає 20%. Температура коливатиметься від +5°С до +7°С. Південний вітер з 7 м/с заспокоїться до 2 м/с.

У п’ятницю, 22 грудня, вночі дощитиме, але вже вранці опади припиняться. Температура повітря триматиметься в діапазоні +5…+6°С. Ближче до вечора крізь хмари можливо визирне сонце. Вітер змінних напрямків, з 1 м/с посилиться до 6 м/с.

Вихідні цього тижня прогнозуються з опадами.

У суботу, 23 грудня, стовпчики термометрів триматимуться на позначках +5…+2°С. Протягом дня прогнозується хмарна погода з проясненням ближче до вечора і дощем. Вітер змінних напрямків 8-9 м/с.

У неділю, 24 грудня, вночі очікується -1°С. Протягом дня стовпчик термометра підніметься до +4°С. Удень та ввечері можливий дощ зі снігом. Південно-західний вітер матиме швидкість 6-10 м/с.

Якою буде погода на цьому тижні по всій Україні, читайте за посиланням.