Енергетики докладають зусиль, щоб якнайскоріше відновити електропостачання в Покровську. Про це повідомив начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк.

За його словами, за останню добу ворог поцілив в дорожньо-транспортну інфраструктуру та енергетичні об’єкти, внаслідок чого знеструмлена більша частина Покровська.

«Вчора було дуже гучно. Внаслідок обстрілів пошкоджені об’єкти критичної інфраструктури: один зі шляхопроводів, який вже закрито, та високовольтні лінії. Над усуненням аварійної ситуації працюють енергетики. Маємо надію, що в частині міста відновиться електропостачання сьогодні, але роботи будуть ще тривати. Має з’явитись протягом дня і сталий зв’язок», – зазначив Сергій Добряк.

Він також повідомив, що з 11.00 у центральній та східній частинах Покровська працюватимуть пункти незламності. Як тільки з’явиться електропостачання, буде відновлено подачу води. Щодо газопостачання, відключень поки не буде.

За словами Сергія Добряка, в Покровську станом на ранок 6 вересня залишається 24500 жителів, з них 929 дітей, евакуація триває. У комендантську годину працюють невеликі приватні крамниці, банкомати, ЦНАП, комунальники та первинна ланка медицини.

«Бачимо, що ворог цинічно гатить по цивільній та критичній інфраструктурі. Лишають наших громадян без всього. Вихід один – евакуюватись. Відучора змінились маршрути евакуації. Через ускладнення безпекової ситуації станцією відправлення буде Павлоград», – додав начальник Покровської МВА.

Для реєстрації на евакуаціяний потяг потрібно залишити заявку, зателефонувавши до контактного центру Покровської МВА за номером: 0-800-300-101.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що ворожий обстріл знеструмив значну частину Покровська.

Також повідомлялося про зміни в русі евакуаційного потягу та регулярних поїздів до Покровська.