Розпочато всеукраїнську Новорічну акцію для дітей від Фонду Ріната Ахметова. Це понад 20-річна традиція добра та допомоги, в якій вже взяли участь більше одного мільйона дітлахів. Про це повідомляється на сайті Фонду.

«Війна вкрала у дітей України безтурботність улюблених свят. Але навіть у найтемніші часи діти мають вірити у диво. Новий рік - це час чарівництва та надії, і ми, дорослі, маємо зробити все можливе, щоб повернути дітям свято. Новорічна акція нашого Фонду покликана подарувати дітям радість та віру в краще. Ми хочемо, щоб вони відчули, що не самотні, що є хтось, хто про них думає та піклується. Ми, дорослі, відповідаємо за майбутнє наших дітей. І ми повинні зробити все можливе, щоб вони виросли у вільній, мирній та щасливій країні», - підкреслює Рінат Ахметов.

Протягом грудня заплановано безліч подій: конкурси «Дзвінок Святому Миколаю» та «Лист Святому Миколаю», святково-пізнавальні заходи для дітей з інтернатів та прийомних сімей, дітей-переселенців.

Слідкуйте за Акцією у соцмережах та на сайті Фонду https://akhmetovfoundation.org/news

Раніше ми повідомляли, що проєкт «Серце Азовсталі» Ріната Ахметова почав придбавати квартири для оборонців Маріуполя з інвалідністю.