Збірна команда Донеччини з регбі, в якій грають спортсмени з Покровська та Селидового, привезла срібні та бронзові медалі зі Всеукраїнських змагань. Про це повідомив тренер Ігор Юркін.

Кубок України з регбіліг-9 серед чоловічих команд та чемпіонат України серед юнаків до 12 років відбулися у Львові 26 та 27 серпня.

На Кубку України старша команда «Твердий знак» з Донецької області виборола бронзові медалі. Загалом за перше місце серед дорослих боролися шість команд з різних регіонів країни. Переможці визначались лише на останніх хвилинах, адже жодна зі сторін не поступалась. 

Окрім цього, винагороду отримала молодша команда регбістів з Донеччини. За підсумками двох турів Чемпіонату України вони отримали «срібло», обійшовши багатьох суперників. 

Тренер Ігор Юркін зауважив, що через повномасштабне вторгнення багато спортсменів виїхало із міста, тому зібрати команду та залучити нових людей було завданням нелегким.

«Дякуємо Збройним силам за можливість тренуватися та представляти Донеччину та місто Покровськ на Всеукраїнських змаганнях», – каже Ігор Юркін. 

Зараз триває підготовка до нових змагань, оскільки в середині вересня команда вирушить до Києва на другий фінальний тур з регбі-7 серед команд вищої ліги.

Емоції юних чемпіонів – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news розповідав про вихованку покровського спортклубу «Барс», яка стала призеркою Чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств ММА.