23 листопада відзначається Міжнародний день імідж-консультанта. Багатьом людям представники цієї професії додають впевненості у собі, розкривають особистість, доводять, що справжня краса є в кожній людині. У Покровську, зважаючи на війну, такі послуги не дуже затребувані. При цьому фахівчиня в цій галузі Олена Король зазначає: немає такої людини, в якої б не було власного іміджу.

«Імідж є в кожної людини, бо вона справляє якесь враження, навіть якщо не замислюється над тим, як вона одягається. А от якщо ми говоримо про стиль – це вже коли людина намагається думати, що вона одягає, як вона це комбінує, що їй подобається. Тобто тут вже є різниця. Тобто на вулиці абсолютно у всіх людей є імідж, просто є керований, а є некерований», – розповідає імідж-консультантка Олена Король.

Некерований імідж кожної покровчанки – це одяг та макіяж, в якому їй комфортно. На підсвідомому рівні ми всі одягаємо те, в чому нам приємно передати свої думки оточенню чи, навпаки, приховати.

Олена Король зазначає, що будь-який імідж пов’язаний з кодами, які й формують враження від людини. Імідж все більше стає цілою наукою.

«Якщо керувати іміджем, то він допомагає людині розповідати про себе, підкреслювати якісь риси характеру», – каже Олена Король.

На її думку, навіть під час війни люди залишилися вірними собі, можливо, посилили свій імідж якимись деталями. Адже кожного з нас впізнають за якимись дрібничками, що і формують наш образ.

Олена Король зазначає, що зараз люди не акцентують увагу на тому, що одягають. Іміджева зручність – ознака сучасного життя більшості людей. При цьому вивчення себе дає кожному можливість вдосконалити імідж.

Що покровчани думають про стиль та як обирають свій образ – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше pokrovsk.news повідомляв, як пройшов Міжнародний день перукаря для покровських майстрів.