Сьогодні, 13 вересня, своє професійне свято відзначають перукарі-стилісти. Як святкують перукарі Покровська, дізнавались кореспонденти ТК «Орбіта». 

Альона Семенець у б’юті-сфері близько 6 років. Каже, нові техніки плетіння, фарбування та стрижки з’являються постійно. Попит на різноманітні експерименти серед клієнтів є, і вона прагне виконувати їхні найсміливіші забаганки. 

«Незважаючи на цей складний час, люди приходять, адже бажають бути красивими. Це розслабляє, відволікає, тому радуємо і себе, і клієнтів», – розповідає Альона Семенець.

Щодня через руки Альони проходять десятки людей. Окрім модних стрижок, майстриня самотужки виготовляє прикраси, які вдало доповнюють образ. 

Колега Альони – Марія допомагає покровським дівчатам лікувати та доглядати за їхнім волоссям, робить його блискучим, здоровим та міцним. 

«Реконструкція волосся – це така сфера, яка не стоїть на місці. Потрібно удосконалюватись, підвищувати свою кваліфікацію. З кожним роком види матеріалів та склад змінюється. Навіть ті ж інструменти можуть відігравати велику роль у роботі», – каже трихологиня Марія Ватан’яр. 

Перукарі працюють у вихідні та свята, адже розуміють, що сфера краси передбачає такі моменти. А бачити задоволені обличчя – найкраща винагорода. 

Детальніше про професію перукаря-стиліста – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news розповідав, що в Селидовому відкрилася соціальна перукарня.