У місті Селидове відкрилася соціальна перукарня, де будуть безкоштовно стригти відвідувачів місцевого територіального центру та малозабезпечених жителів громади. Про це повідомила директорка Селидівського територіального центру соціального обслуговування та надання соцпослуг Алла Марина.

«Ми нарешті відкриваємо соціальну перукарню, яка надаватиме соціальні послуги для пенсіонерів, тих, хто не в змозі відвідувати сучасні перукарні. Вважаю, що це була дуже гарна ідея, яку підтримав начальник міської військової адміністрації Анатолій Немченко», – зазначила Алла Марина.

У комунальному приміщенні, де колись працювало місцеве відділення Червоного Хреста, зробили ремонт, встановили обладнання, запросили на роботу майстриню. У перукарні все зроблено за сучасними стандартами, зокрема є туалетна кімната для людей з інвалідністю.

Працювати тут буде жінка, яка має статус внутрішньо переміщеної особи. Усе життя Ірина працювала перукаркою в Авдіївці.

У терцентрі розповіли, що деяким відвідувачам послуги все ж надаватимуть за гроші – щоправда, менші за вартість найдешевшої стрижки в Селидовому.

«Безкоштовно будемо надавати послуги інвалідам I та II груп і тим, у кого пенсія нижча 4178 гривень. Для інших послуга буде коштувати 75 гривень», – повідомив начальник Селидівської МВА Анатолій Немченко.

Соціальна перукарня в Селидовому працюватиме з понеділка по четвер з 8:00 до 14:00.

Подробиці – в сюжеті ТК «Орбіта».