13 червня енергетики продовжили усувати наслідки негоди, що вирувала в Покровську напередодні. Про це повідомив начальник Покровського РЕМ АТ «ДТЕК Донецькі електромережі» Віталій Асіненко.

Нагадаємо, 12 червня Покровськом пронеслася негода з дощем, шквальним вітром та градом. Буревій зламав десятки дерев, обірвав електромережі та пошкодив покрівлі.

«Учора під час негоди в нас було знеструмлено п'ять високовольтних ліній електропередачі. Взагалі було без електропостачання 8,5 тисячі наших клієнтів. Ці заявки ми виконали, всі адреси, які були знеструмлені через пошкодження високовольтних ліній, вчора вже були з напругою», – розповів начальник Покровського РЕМ.

Але, за його словами, на ранок ще залишалося більше 30 заявок щодо низьковольтних ліній.

«Це все заявки щодо обірваних дротів. Тому зранку в нас працює шість бригад по містах Покровськ, Мирноград, Родинське. Вже виконали десь 20 заявок, але ще є знеструмлення. Будемо сподіватися, що до вечора ми закриємо всі наші заявки, і всі наші клієнти будуть з електропостачанням», – каже Віталій Асіненко.

Він додав, що найпроблемнішим місцем, де було найбільше пошкоджень, став центр міста Покровськ.

«Там дуже багато падало дерев, зруйновано шість опор. Зранку вже поставили нові опори, старі демонтували. Пошкоджено дуже багато дротів – ну прямо на кожному прольоті. Куди не заходиш – скрізь обірвані дроти», – розповів начальник Покровського РЕМ.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в Покровську оперативно почали усувати наслідки негоди, яка вирувала 12 червня.