Учора енергетики ДТЕК Донецькі електромережі завершили відновлення найбільших енерговузлів, знеструмлених на Донеччині через негоду. Про це повідомляється на офіційній сторінці компанії в Facebook­.­

За добу на території області енергетики відновили роботу 276 трансформаторних підстанцій, повернули світло в 36 населених пунктів, або 18 тисяч осель.

Фахівці працюють над поверненням світла ще для 30 тисяч родин. Однак погодні умови залишаються дуже важкими – зазначають у ДТЕК Донецькі електромережі.

«Ми продовжуємо працювати попри все. Однак пошкодження дуже масштабні. Тож чекаємо на додаткові бригади колег з інших областей для швидшого відновлення світла в регіоні», – повідомляють енергетики Донеччини.

Крім негоди, електромережі продовжують руйнувати бойові дії: через ворожі обстріли на ранок знеструмлені ще 77 населених пунктів.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що з початку тижня через обледеніння на Донеччині та зокрема в Покровській громаді відбуваються масові аварійні ситуації на електромережах. На допомогу енергетикам ДТЕК Донецькі електромережі прибули їх колеги з Дніпра, Одеси та Київської області. Роботу ремонтників ускладнюють нові обриви електроліній.