У Покровському перинатальному центрі з початку року народилось чотири дівчинки та два хлопчики. Про це повідомив завідуючий Покровським перинатальним центром Іван Циганок.

За минулий 2023 рік в Покровському перинатальному центрі прийняли 666 пологів. Народилося 367 хлопчиків і 299 дівчаток. Допомогли наші медики з’явитись на світ і шістьом двійням.

«Через відділення інтенсивної терапії новонароджених пройшло 62 дитини, були передчасні пологи. А також було проведено 216 кесаревих розтинів. Найменша дитина народилася вагою 600 грамів», – констатує Іван Циганок.

Першим у новому році на світ з'явився хлопчик. Малюк народився 1 січня й вже готується до виписки разом із мамою.

«Перша дитина була народжена у мешканців Дружківки. Другою народилась дівчинка - 2 січня о 07:20, у мешканців Покровська», – розповідає завідуючий Покровським перинатальним центром.

З шести пологів п’ять пройшли природно і лише одні – кесаревим розтином. Всі дітки перебувають з матусями та готуються до виписки.

Нагадаємо, що сьогодні Покровський перинатальний центр приймає породіль і майбутніх матусь з усієї області. Тут працюють відділення жіночої консультації, гінекологічне, акушерське, інтенсивної терапії новонароджених, а також другого етапу виходжування немовлят.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що з 1 січня вміст «пакунку малюка» збільшився на 1000 гривень.