Жителів Покровської громади просять не перевантажувати лінію Контактного центру, адже усі котельні громади працюють. Про це повідомили в Покровській міській військовій адміністрації.

«Шановні споживачі теплової енергії! Відучора, 1 листопада, в Покровській громаді стартував опалювальний сезон. Усі котельні запущено в роботу, теплоносій подається до всіх житлових будинків та установ громади», – йдеться у повідомленні.

У Покровській МВА пояснили, що через досить високу температуру повітря на вулиці котельні працюють в технологічному режимі, тобто подача тепла регулюється.

«Звертаємось до мешканців з проханням не перевантажувати лінію Контактного центру, який працює над взаємодією зі службами та установами міста щодо вирішення багатьох важливих питань», – зазначають у міській адміністрації.

Нагадаємо, 1 листопада в Покровській громаді запрацювали котельні, які опалюють житловий фонд. Взагалі опалювальний сезон розпочався 16 жовтня – першими тепло отримали медичні установи Покровська.

1 листопада також було запущені котельні у Мирнограді. Як повідомили в Мирноградській МВА, на ранок 2 жовтня працювали майже всі котельні громади. Простоювали тільки котельні «Новатор» та «Молодіжний» через ремонтні роботи.