Для любителів фільмів із закрученим сюжетом та несподіваною кінцівкою сайт zprz.city зібрав добірку детективних кінострічок.

Зникла безвісти (2023)

Рейтинг IMDb: 7,2

Неординарна стрічка в форматі скрінлайф про історію 18-річної дівчини Джун, чия мати полетіла у відпустку до Колумбії разом із бойфрендом. Коли мати не повертається вчасно, дівчина починає турбуватися. Вона наймає колумбійського детектива для пошуку матері та через інтернет дізнається, що у справі замішані шахраї.

Вбивство у «Східному експресі» (2017)

Рейтинг IMDb: 6,5

Фільм знятий за мотивами відомого твору Агати Крісті. Знаменитий детектив Еркюль Пуаро подорожує на «Східному експресі» зі Стамбула до Лондона. Під час поїздки трапляється вбивство. Жертва – ділок із сумнівною репутацією та безліччю ворогів Семюель Ретчетт. Розслідуючи заплутану справу, Еркюль Пуаро дізнається, що кожен з тих, хто подорожує «Східним експресом», мав мотив для вбивства.

Невидимий гість (2016)

Рейтинг IMDb: 8,0

Відмінний іспанський детектив із несподіваною розв’язкою. Впливовий бізнесмен Андріан Доріа приходить до тями в закритому номері готелю поруч із трупом колишньої коханки Лаури. Поліція не сумнівається в його винності, і для свого захисту чоловік наймає успішного адвоката Вірджинію Гудман. Але чи готовий він розповісти всю правду своєму юристу?

Раніше Pokrovsk.news повідомляв про завершення зйомок українського художнього фільму «Буча», заснованого на реальних подіях.