Цієї ночі мирноградці знову не спали. В улюблений час ворога, після опівночі, місто вчергове опинилось під обстрілом. Двома ракетами, попередньо С-300, зруйновано частину одного з мікрорайонів. На місці обстрілу побувала знімальна група ТК «Орбіта».

«У нас шість поранених, серед яких двоє неповнолітніх. Один чоловік госпіталізований, іншим була надана первинна допомога, і вони лікуються амбулаторно», – розповів начальник Мирноградської МВА Юрій Ключка.

Через вибите вікно дивиться у двір Олена Борисівна. В неї постраждала квартира, а на початку січня трапилася ще страшніша біда: внаслідок обстрілу Рівного загинули її родичі – сім’я з шести осіб.

Комісія фіксує наслідки прильотів російських ракет. Люди ще оговтуються від пережитого та усувають пошкодження. Їм допомагають комунальники – вони тільки завершили працювати в будинках, які постраждали від обстрілу на початку тижня.

Кілька днів тому від обстрілу вилетіло щонайменше 400 вікон, зараз кажуть про майже 500. Окрім 12 багатоповерхівок, зруйновано адмінбудівлю, пошкоджено крамницю, підприємство, школу, 29 автомобілів і щонайменше 9 приватних будинків.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що вночі з 25 на 26 січня Мирноград опинився під обстрілом.