Внаслідок ворожого обстрілу Мирнограда, який стався сьогодні близько опівночі, постраждали вісім багатоповерхівок, близько 50 автомобілів та непрацюючий заклад освіти, в якому знаходився склад Червоного Хреста з гуманітарною допомогою. Також отримали поранення двоє людей. Деталі дізнавалася знімальна група ТК «Орбіта».

«Двоє постраждалих – чоловік та жінка. Чоловік від госпіталізації відмовився, йому відразу була надана первинна допомога. Жінка наразі перебуває в травматологічному відділенні», – розповів начальник Мирноградської МВА Юрій Ключка.

На місці обстрілу працює комісія, яка фіксує пошкодження. Видача будівельних матеріалів мешканцям постраждалих будинків почалася ще о 3 годині ночі.

У частково зруйнованій будівлі освітнього закладу знаходився склад з гуманітарною допомогою Мирноградського осередку товариства Червоного Хреста України. Тут вже наведено лад: всі пакунки перебрані, наново складені, вивезені в інше приміщення. Сьогодні волонтери Червоного Хреста не приймали відвідувачів, бо усували наслідки обстрілу, але вже завтра обіцяють відновити видачу гуманітарної допомоги.

Детальніше про наслідки обстрілу – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що Мирноград зазнав обстрілу і попередньої ночі, з 20 на 21 січня – росіяни поцілили в заклад культури.