Начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів особистий прийом громадян, на який прийшли тринадцять жителів громади. Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

Більшість питань стосувалася ремонту аварійних покрівель. Зокрема мешканка п'ятого поверху будинку в мікрорайоні «Південний» розповіла, що після кожної зливи відрами збирає воду в квартирі. За словами жінки, проблеми з покрівлею тривають з 2021 року. Обслуговує цій будинок фізична особа-підприємець.

«Дуже погано працюють наші ФОПи, особливо ФОП Бедрій, на якого великі скарги щодо ремонту покрівель та внутрішньобудинкових мереж», – зазначив Сергій Добряк.

У міській адміністрації намагатимуться вирішити питання з покрівлею, також жінці запропонували допомогти подати на підприємця в суд.

Ще одне звернення надійшло від підприємиці, яка хотіла орендувати місце під бізнес. Заступник начальника МВА Олексій Стебель пояснив, що місцева влада намагається розумно розташовувати МАФи з метою збереження естетичного вигляду міста.

«У нас є спеціально відведені зони, де ми можемо надати місце. У іншому випадку Покровськ перетвориться на «місто МАФів». У нас є рекомендовані зони, ми готові піти назустріч, але давайте зробимо все правильно», – наголосив Олексій Стебель. 

Також були звернення щодо забезпечення вугіллям, конфліктів з сусідами та інших питань. Детальніше про прийом начальника Покровської МВА – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news розповідав, як покровські комунальники підготувалися до зимового утримання доріг