Населені пункти Селидівської громади протягом години тричі опинилися під ворожими обстрілами. Про це повідомляють у Селидівській міській військовій адміністрації.

«Сьогодні близько 10:00 місто Українськ опинилося під обстрілом із РСЗВ «Ураган». Внаслідок удару пошкоджено 1 триповерховий і 2 пʼятиповерхових житлових будинки», – йдеться в повідомленні.

Близько 11:10 росіяни скерували авіабомби «УМПБ Д-30СН» на село Петрівка та смт Вишневе. У Вишневому пошкоджено 6, у Петрівці – 5 приватних будинків.

«На щастя, обійшлося без загиблих і постраждалих», – повідомляють у Селидівській МВА.

Керівництво громади закликає жителів виїхати до більш безпечних регіонів країни. Інформацію щодо евакуації можна отримати за телефоном Контакт-центру: 0800-33-64-54.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що внаслідок ворожого обстрілу Селидового 2 липня загинула цивільна людина, отримали поранення троє осіб.

Напередодні, ввечері 1 липня, в Селидовому внаслідок авіаудару було пошкоджено пожежно-рятувальну частину. До цього менше ніж за добу російські окупанти 4 рази обстріляли Селидівську громаду, вбили 3 та поранили 20 мирних людей.