Водій автоколони №4 транспортної дирекції «Метінвест Покровськвугілля» Юрій Мелешко в березні 2022 року пішов захищати рідну Україну від ворога, а після демобілізації повернувся на своє підприємство. З паном Юрієм поспілкувалася знімальна група ТК «Орбіта».

Юрій Мелешко – житель Дніпропетровської області. Працює водієм самоскиду, формує породний відвал.

На початку повномасштабного вторгнення чоловік прийняв рішення стати на захист своєї країни.

«Душа була не на місці, переживав за державу, переживав за сім'ю. З початку березня не витримав – довелося піти до лав Збройних Сил України, точніше, до Національної гвардії», – розповів Юрій Мелешко.

Він служив з березня 2022 року. Чоловік не хоче розповідати про службу. Єдине, що згадує про війну – що там були справжні побратими та нескінченні розмови про життя в хвилини перерв між боями.

Після річної служби на передовій Юрій Мелешко був демобілізований і повернувся на своє підприємство, де на нього чекало робоче місце.

«Роботу люблю, повертався з посмішкою. Прийшов, сів у свій БелАЗ – він на мене чекав. Буквально дві години – і наче ніколи не вставав з-за керма», – розповів Юрій Мелешко.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв про співробітника ШУ «Покровське» Артура Біленка, який після служби на передовій та кількох місяців полону повернувся працювати на своє підприємство.