«Метінвест Покровськвугілля» запрошує охочих долучитись до трудової родини. Про вакансії та можливість працевлаштування розповіла начальниця відділу найму компанії «Метівест» Юлія Цикладзе.

«На відміну від багатьох підприємств, які сьогодні переживають економічну кризу, підприємства Покровської вугільної групи будують плани на майбутнє та реалізовують їх. Відділ найму «Метінвест» пропонує працевлаштування кожному, хто знаходиться в пошуках роботи, розглядаємо як жінок, так і чоловіків. Наразі є потреба в гірничих професіях, а саме: гірниках підземних, машиністах підземних установок, прохідниках, гірниках очисного забою, електрослюсарях тощо», – розповіла Юлія Цикладзе.

Офіс відділу найму розташований у середмісті Покровська. Тут радо зустрічають усіх, хто має бажання працювати в компанії.

19-річна Анастасія Дудареєва закінчила педагогічний коледж, рік викладала в початковій школі. Зараз дівчина прийшла влаштовуватись у «Метінвест Покровськвугілля», бо хоче спробувати себе в новій сфері.

«Мені треба працювати, забезпечувати себе і рідних. Вирішила здобути нову професію – машиніст підземних установок. Якщо жінка може побороти себе і працювати за «чоловічою» професією – вона зможе все», – вважає Анастасія.

«Я повторно прийшов працевлаштовуватись. Хочу на рідну дільницю, в свій колектив. Довелося трішки попрацювати на іншому підприємстві, але умови мене не влаштовували – була значна затримка зарплати. А тут таких проблем немає, стабільність – це зараз дуже важливо», – каже ще один відвідувач відділу найму Олександр Шарін.

Вирішила опанувати нову для себе справу Діана Цибульник, яка раніше працювала в одному з місцевих кафе.

«У Telegram-каналі побачила оголошення про те, що триває набір працівників на підприємство. Прийшла до відділу найму, вже написала заяву. З дня на день почнеться навчання. На роботу налаштована, вже хочу приступити до виконання своїх обов’язків», – розповіла  Діана Цибульник.

Таким, як пані Діана, хто раніше ніколи не мав відношення до гірничої справи, компанія «Метінвест» допомагає реалізуватися та здобути нові, необхідні навички. Викладачі навчального центру фахово їх знайомлять з виробничим процесом.

«Претендентів без досвіду роботи навчаємо коштом роботодавця. Більш того, з першого дня навчання ви вже штатний співробітник підприємства і отримуєте заробітну плату», – зазначила Юлія Цикладзе.

Зараз чимало тих, хто вирішив евакуюватися до більш безпечних регіонів України, хтось був вимушений звільнитися через особисті обставини.

«Наприкінці минулого року так склалися сімейні обставини, що мені потрібно було виїхати з міста. Зараз знов повертаюся до компанії «Метінвест». Дівчата мене проконсультували, вже скоро буду проходити медогляд та йти працювати», – розповів Дмитро Шалагінов.

Спеціалісти відділу найму підказують, направляють, орієнтують та супроводжують усіх кандидатів на працевлаштування. Нині активний набір працівників ведуть й інші підприємства компанії «Метінвест».

«У транспортній дирекції «Метінвест Покровськвугілля» є потреба у водіях, збагачувальна фабрика «Свято-Варваринська» потребує електрослюсарів чергових з ремонту обладнання, машиністів насосних установок, машиністів конвеєру. Я хочу акцентувати увагу, що це не є повний перелік вакансій. Більш детальну інформацію з приводу актуальних вакансій, умов праці, структури заробітної плати можна дізнатися у відділі найму», – зазначила Юлія Цикладзе.

Відділ працює з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 17:00, без перерви. Також можна отримати консультацію за телефонами гарячої лінії: 050-519-97-06, 067-543-20-65, 099-946-18-40.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news розповідав про роботу заступниці начальника однієї з дільниць шахтоуправління «Покровське», яка пройшла чималий професійний шлях на підприємстві.