Тривають дорожні роботи на автошляхах в центрі Покровська – зокрема розпочато поточний ремонт на вулиці Маршала Москаленка. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Протягом двох тижнів на вулиці Маршала Москаленка буде замінено понад 2,5 тисячі квадратних метрів асфальту. Поточний ремонт виконує підрядна організація «Агропромбуд».

За словами заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля, всі роботи на цій ділянці дороги планується завершити до 20 вересня.

«На вулиці Маршала Москаленка вже виконано фрезерування наявного покриття. Дорожники вже розпочали укладати верхній шар асфальтобетонної суміші. Запланований обсяг асфальтування складає 2621 кв. м. За зміну працює чотири одиниці техніки. Плануємо завершити ремонт до кінця серпня. Бачимо, що зараз роботи йдуть за графіком», – повідомив Олексій Стебель.

Він також зазначив, що вулиця Маршала Москаленка – одна з центральних доріг Покровська з великою інтенсивністю руху, тому питання її ремонту дуже актуальне.

Раніше повідомлялося, що у Покровську розпочалася друга черга ремонту «мирноградського» мосту.