У Покровську встановлюють дорожні знаки та оновлюють дорожню розмітку. Про це розповів Андрій Луганський у першому інтерв’ю на посаді начальника відділу транспорту Покровської МВА.

«Фахівці комунального підприємства «Покровськавто» власними силами, за власний кошт, без залучення підрядників виконують роботи з відновлення дорожньої розмітки – пішохідних переходів. Крім того, встановлюються нові та відновлюються дорожні знаки, які регулюють рух у місті», – розповів Андрій Луганський.

У Покровську є 7 світлофорів, за їх справне функціонування теж відповідальні фахівці відділу транспорту.

«Постійні відключення світла, перепади напруги, вітер та дощ змушують нас вносити корективи в роботу цих засобів регулювання руху. На наступному тижні ми плануємо відновити світлофор на перехресті вулиць Захисників України та Центральна, який було знищено близько місяця тому», – каже Андрій Луганський.

Робота відділу транспорту – це й оперативне реагування на заявки мешканців. Всі вони виконуються власними силами, без залучення підрядних організацій та виділення додаткових коштів.

«Сьогодні досить великий обсяг робіт виконує і «Покровськавто», і відділ транспорту в цілому. Незважаючи на обстріли та інші складові, справно працюють світлофори, наноситься дорожня розмітка – в плановому режимі та після ремонту доріг, встановлюються нові зупинки. До речі, на наступному тижні ми також плануємо установку двох зупиночних павільйонів», – розповів заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Серед планів на більш довгострокову перспективу – ремонт міських автобусів, що були пошкоджені під час одного з ворожих обстрілів міста цієї весни.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в Покровську вийшов на завершальну стадію перший етап ремонту доріг.