Місто Селидове протягом доби зазнало двох ракетних атак. Подвійний удар витримала і Новогродівка. Про це повідомили в поліції Донецької області.

Перший удар по Селидовому, як вже повідомлялося, росіяни нанесли минулої ночі по лікарні, де загинули троє людей – дві жінки та дитина, отримали поранення шестеро, серед них – немовля. Цієї ночі ракета влучила в релігійний об’єкт, пошкоджено щонайменше 12 житлових будинків.

«Вночі стався ворожий обстріл міста Селидове, внаслідок якого пошкоджено 12 багатоквартирних будинків і 2 адмінбудівлі. Загиблих і постраждалих немає», – повідомляють у Селидівській МВА.

Сьогодні вночі в Селидовому внаслідок обстрілу виникла пожежа в триповерховій будівлі. Про це повідомляють у ГУ ДСНС України у Донецькій області.

«Рятувальники 63 державної пожежно-рятувальної частини, які прибули на місце події, ліквідували загоряння на площі 80 кв. м. На ліквідацію пожежі залучалось 7 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки», – йдеться в повідомленні.

За інформацією поліції, подвійний удар витримала й Новогродівка.

«Окупанти поранили трьох цивільних осіб, пошкодили 16 багатоквартирних будинків, універмаг, дитячий садок», – йдеться в повідомленні ГУНП в Донецькій області.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що російські окупанти обстріляли Селидове та Новогродівку в ніч з 13 на 14 лютого.