Росіяни обстріляли село Запоріжжя у Покровській громаді. Про це повідомив виконуючий обов’язки начальника Донецької обласної військової адміністрації Ігор Мороз, коментуючи оперативну ситуацію в області на ранок 25 жовтня.

«Зранку росіяни завдали ракетного удару по Запоріжжю Покровської громади – пошкоджено 3 будинки», – зазначив Ігор Мороз.

Також він повідомив, що на Волноваському напрямку протягом доби Вугледар зазнав 3 мінометних обстрілів, 3 обстрілів з АГС, 1 артобстрілу і 1 удару дроном-камікадзе. Пошкоджено будинок у Великій Новосілці.

На Донецькому напрямку 1 людина поранена у Соловйовому Очеретинської ТГ. У Мар'їнській ТГ під обстрілами Новомихайлівка, Антонівка і Парасковіївка. На ранок Авдіївка потрапила під масований артобстріл; Гірник Курахівської ТГ зазнав 2 авіаударів.

На Горлівському напрямку в Марковому Костянтинівської ТГ пошкоджено 3 будинки і крамницю. У Часовоярській ТГ пошкоджено 2 багатоповерхівки і 1 приватний будинок. У Соледарській ТГ під обстрілами Роздолівка, Васюківка і Міньківка. Пошкоджено будинок у Дружбі Торецької ТГ.

На Лисичанському напрямку в Лимані пошкоджено 15 будинків, у Сіверську – 2 будинки і нежитлову споруду.

Раніше повідомлялося, що на Донеччині внаслідок обстрілів був пошкоджений інфраструктурний об’єкт.