У Курахівській громаді Донецької області внаслідок обстрілів росіян пошкоджений інфраструктурний об’єкт. Про це повідомив виконуючий обов’язки начальника Донецької обласної військової адміністрації Ігор Мороз.

«На Донецькому напрямку Авдіївка потрапила під масований артобстріл – 1 людина загинула. У Курахівській громаді обстріляні Веселий Гай, Ганівка і Трудове; пошкоджено інфраструктурний об'єкт», – йдеться у повідомленні.

Щодо оперативної ситуації на ранок 23 жовтня на решті території області, Ігор Мороз повідомив, що на Волноваському напрямку Вугледар зазнав 7 артобстрілів, 2 мінометних обстрілів, 1 обстрілу «Градами» і авіаудару. У Богоявленці пошкоджені господарчі споруди.

На Горлівському напрямку пошкоджено 2 будинки в Торецьку. У Часовоярській громаді пошкоджено 5 приватних будинків, багатоповерхівку і промислову будівлю.

На Лисичанському напрямку пошкоджено будинок у Серебрянці Сіверської громади. У Званівській громаді під вогнем Переїзне, у Лиманській громаді — Торське і Зарічне.

Усього за добу росіяни вбили 3 жителів Донеччини: в Авдіївці, Калинівці та Васюківці. Поранили ще 3 людей: 2 в Торецьку і 1 в Нетайловому.

Про пошкодження об’єкта інфраструктури на Донеччині також повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

«Близько 22:00 російські військові атакували об'єкт інфраструктури. Упродовж кількох годин підрозділи ДСНС ліквідували пожежу, що виникла», – зазначив голова МВС.

Раніше повідомлялося, що окупанти вдарили по терміналу «Нової пошти» на Харківщині: 6 людей загинули, є поранені.