У Родинському старостинському окрузі внаслідок російського обстрілу пошкоджені приватні будинки та комунальні мережі. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

«Сьогодні вранці, о дев'ятій тридцять, Родинський старостинський округ зазнав ракетного обстрілу з боку рф, орієнтовно ракетами РСЗВ. Від вибухової хвилі пошкоджено приватні будинки міста. Постраждалих серед населення немає», – зазначають у Покровській МВА.

Крім житлового фонду, руйнувань також зазнали комунальні об'єкти. Так, унаслідок обстрілу пошкоджено магістральний водогін, який живить старостинський округ водою, а також знеструмлено ТП 202. 

«Після дозволу фахових служб комунальники матимуть змогу оглянути пошкодження та приступити до їх ліквідації», – повідомляють у міській військовій адміністрації.

Раніше повідомлялося, що сьогодні під ранок ворог атакував Україну ракетами. У різних регіонах є руйнування та постраждалі. Через першу за шість місяців атаку на енергооб’єкти в Україні були знеструмлені 398 населених пунктів.