Минулої доби росіяни обстріляли 10 населених пунктів Донеччини. На цей час відомо про трьох загиблих цивільних, серед яких дитина. Під завалами перебувають ще 9 людей, зокрема 4 дітей. Про це повідомляють у поліції Донецької області.

«Армія рф вгатила по 10 населених пунктах: містах Авдіївка, Красногорівка, Курахове, Покровськ, селищах Нью-Йорк і Північне, селах Гришине, Звірове, Новоселівка Перша, Рівне», – йдеться в повідомленні.

Зокрема по Покровську та сусідньому Рівному росіяни вдарили 8 ракетами С-300. Під завалами опинилися дві родини. Понад 18 годин триває пошуково-рятувальна операція. Наразі дістали тіла двох загиблих – жінки та дитини. Під руїнами залишаються 9 людей, зокрема 4 дітей. Травмовано 9 осіб. Пошкоджено десятки будинків: точну кількість буде опубліковано після завершення обстеження постраждалих районів – зазначають у поліції.

У Покровській МВА повідомляють, що внаслідок обстрілу 6 січня в Покровську повністю знищено 2 приватні житлові будинки, пошкоджено понад 130 домогосподарств та 15 багатоповерхівок. До контактного центру продовжують надходити повідомлення про пошкодження та руйнування осель.

За інформацією начальника Донецької обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна, у Рівному Мирноградської громади пошкоджено 80 будинків, фельдшерсько-акушерський пункт та адмінбудівлю.

Ще одна людина загинула і одна поранена в Північному Торецької громади. Як повідомляють у поліції, ворог завдав по селищу двох авіаударів бомбами КАБ-500. Пошкоджено 5 багатоквартирних будинків.

Також сьогодні вночі внаслідок російського обстрілу поранено мешканця селища Желанне.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що 6 січня росіяни обстріляли Покровський район ракетами С-300. Основний удар прийшовся по Покровську та селу Рівне Мирноградської громади. Вадим Філашкін повідомляє про 6 загиблих у Рівному та 5 – у Покровську. З-під завалів дістали тіла двох загиблих: жінки в Покровську та дитини в Рівному.