Учора ввечері під ворожий обстріл потрапила територія Мирноградської громади. Про це повідомляється в зведенні Мирноградської міської військової адміністрації щодо ситуації в громаді на ранок 22 грудня.

«Вчора, 21 грудня, о 19.20 зазнала обстрілу територія громади. Є пошкодження близько 20 будинків. Без постраждалих», – йдеться в повідомленні.

Крім цього, повідомляється, що комунальні служби працюють в штатному режимі. Вся критично важлива інфраструктура, соціальні та медичні установи працюють стабільно. Пункти незламності працюють цілодобово.

У Мирноградській МВА також наводять інформацію щодо роботи комунальних підприємств громади на ранок 22 грудня. Усі водопровідні насосні станції міста працюють, крім ВНС №10. Є можливість набрати воду в ЗОШ №1, ЗОШ №4, ЗОШ №10, ВНС №12, ДПРЧ-52.

Усі котельні також в роботі.

Щодо електропостачання, залишаються без світла села Сухецьке, Рівне (вул. Шопена, Нова, Байдукова, пров. Центральний), Красний Лиман (вул. Зоря, Степна, Восточна).

Сьогодні з 09:00 до 16:00 для виконання ремонтних робіт у Мирнограді буде відключена повітряна лінія 0,4кВ «ТП-28 – Нахімова». Буде знеструмлена частина житлових будинків на вулицях Благовещенська, Кутузова, Мічурина, Нахімова, Степова, Суворова і в провулку Веселий.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв про наслідки обстрілів Донеччини за 20 грудня.