Родинська міська лікарня отримала 11 багатофункціональних ліжок з Чехії від Благодійного фонду «Возз'єднання». Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

«Ми отримали від благодійного фонду «Возз’єднання» 5 багатофункціональних ліжок, матраци до них, одноразові простирадла та килимки», – розповідає директорка Родинської міської лікарні Олена Добреля.

Всі 11 ліжок до автівки не вмістились, тож спочатку завезли 5, а решту – разом з тумбочками, памперсами і засобами гігієни для дорослих наступного дня.

«КНП «Родинська міська лікарня» висловлює вдячність благодійникам, бо це дуже необхідні меблі для наших пацієнтів», – зазначає Олена Добреля.

Благодійний фонд «Возз’єднання» підтримує громадян, які живуть і працюють поблизу лінії фронту. Мешканцям Покровської громади він допомагає з початку поточного року. Здебільшого благодійники працюють за запитом, і якщо минулого разу були замовлення на генератори і продуктові набори, то цього – на меблі для лікарні. У фонді планують і надалі плідно співпрацювати з громадою.

Раніше повідомлялося, що ГО «Проліска» привезла до Покровська черговий гуманітарний вантаж з теплим одягом для переселенців.