Тетяна та Костянтин – подружжя підприємців з Покровська. Після повномасштабного вторгнення вони спершу хотіли вивезти обладнання до іншого міста, проте вирішили залишитися і разом допомагати військовим. Про це повідомляє 109 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ.

Відправили дитину у безпечне місце і почали працювати на перемогу, зокрема шили плитоноски та ремонтували броніки. Проте прагнули більшого – власноруч захищати рідну землю.

Костянтин мав військовий досвід і служив на десантному кораблі старшиною, а от Тетяну кілька місяців не хотіли мобілізувати, тому разом із чоловіком вони спершу вступили до одного з добробатів, а згодом перейшли до Донецької окремої бригади Сил територіальної оборони.

Так, з бажанням завжди бути разом і боронити від окупантів нашу країну, вони своїм прикладом підтверджують одвічне бажання українців самовіддано плекати свою рідну землю заради розвитку майбутніх поколінь. «І ми впевнені – їхня дитина, як і багато інших, буде зростати в незалежній та суверенній Україні», - констатують у 109 окремій бригаді Сил територіальної оборони ЗСУ

Раніше командир 109 бригади ТРО привітав бійців із Днем ЗСУ, а бійці цієї бригади записали зворушливий ролик про свої мирні професії.