Поточний ремонт шляхопроводу біля станції «Нова», відомого як мирноградський міст, на завершальній стадії: дорожники виконують останні етапи асфальтування проїзної частини. Про це повідомив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

«Ремонт розпочався на початку літа і був виконаний у два етапи. Спочатку роботи тривали на проїзній частині в одному напрямку, а потім на смугах у зворотньому. Ремонт мосту виконують фахівці підрядної організації «Перша українська дорожньо-будівельна компанія», яку було визначено переможцем у системі ProZorro», – розповів Олексій Стебель.

За договором, нинішній поточний ремонт шляхопроводу має трирічну гарантію. У планах – капітальне відновлення мосту, введеного в експлуатацію ще у 1979 році.

«За сприяння компанії «Метінвест» вже проведено обстеження опорних конструкцій мосту, результати якого будуть враховані під час написання проекту капітального ремонту.  Сподіваємось, що роботи розпочнуться вже наступного року», – зазначив Олексій Стебель.

Він також зазначив, що на завершальній стадії і ремонт доріг у Покровську. У старостинських округах триває відсипка доріг доменним шлаком.

Детальніше про дорожні роботи – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше повідомлялося про початок ремонту мосту в селі Святогорівка Добропільської громади.