У Добропільській громаді триває ремонт доріг Завидо-Кудашево – Святогорівка та Криворіжжя – Костянтинівка. Про це повідомили у Добропільській міській військовій адміністрації.

За словами начальника Добропільської МВА Андрія Бондаренка, фінансування ремонту йде з місцевого та обласного бюджетів. 

«Загалом ми віддаємо 10 мільйонів гривень, а обласна військова адміністрація фінансує 43 мільйоні – це перша черга вулиці Залізнична і 17 мільйонів – це поточний ремонт по вищевказаним дорогам», – зазначає Андрій Бондаренко.

У Святогорівці представники «Першої дорожньо-будівельної компанії» виконують часткову заміну дорожнього покриття і розчищають узбіччя. У той же час на сусідній вулиці інша підрядна фірма займається ремонтом мосту через річку Бик.

Як зауважив виконроб ТОВ «ВП Міст» Андрій Фрол, ремонт своєчасний і необхідний.

«Руйнуються вже балки, а це основні несучі конструкції, від яких залежить вантажопідйомність і потік автомобілів. Міст низький, техніка ніяка не заїде, всі роботи виконуються вручну», – розповідає Андрій Фрол. 

Підрядник обіцяє завершити верхню частину мосту, а це 36 метрів дорожнього покриття, протягом місяця. Роботи під мостом триватимуть трохи довше, але це, за словами підрядників, не спричинить незручностей для водіїв та пішоходів.

Детальніше про хід ремонтних робіт — в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що розпочався капітальний ремонт вулиці Залізничної у Добропіллі.